Misterpiro

Andrés Sánchez-Ocaña Núñez

Madrid, 1994

Betta Fishes

2017
Tècnica mixta sobre mur

Obra mural que cobreix la totalitat del mur d’una construcció senzilla i de planta única. S’hi representa una peixera amb peixos de colors, amb grans cues i aletes. La representació accentua la plasticitat amb els colors vius i l’aplicació d’una tècnica que emula els efectes de l’aquarel·la.

Fou la primera intervenció artística promoguda pel Mallorca Live Festival, en l’edició de 2018 i com a celebració del quarantè aniversari de la UIB.

SABER MÉS

Misterpiro és un artista visual involucrat en l’art urbà. Llicenciat en Disseny per la Universitat Complutense de Madrid, s’inicià en els grafits per, més tard, experimentar amb les tècniques a l’aigua, com l’aquarel·la i l’acrílic. Les calaveres, cares i ulls seran temes recurrents en les seves obres. També els peixos, com a Jesu island (Corea del Sud) o a Peces gordos (Plasència, Extremadura).

Ha realitzat diverses exposicions, tant individuals com col·lectives, i els seus treballs es poden trobar en carrers de tot Espanya i en ciutats com Lisboa, Londres o Nova York.

misterpiro.com

IMPRIMIR
ENVIAR
Send this to a friend